Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása az észak-alföldi régióban


A kedvezményezett neve:
Fehér Adrienn
A projekt megnevezése:
“Álláskeresők és fiatal vállalkozóvá válásának ösztönzése Észak-alföldi Régióban."
Projekt azonosító:
GINOP-5.1.9-17-2017-00004
A pályázati támogatás összege:
4.573.800 Ft
A projekt befejezése:
2021.04.30.
A projekt leírása:
Célom egy arculattervezéssel és weboldal készítéssel foglalkozó grafikai vállalkozás megalapítása, mely személyre szabott, prémium megoldásokat kínál igényes induló és meglévő vállalkozásoknak.
A mai, információtechnológia központú társadalomban egy vállalkozás számára szinte elengedhetetlen az online jelenlét, ezenfelül fontossá válik az információáradatból való kitűnés és a konkurensektől való elkülönülés is. Ennek kiváló eszköze lehet az autentikus, egységes üzleti arculat, mely bizalmat kelt az ügyfélben és a vállalkozás profizmusára, igényességére utal. Mindemellett a saját weboldalnak jelentős szerepe van az online marketing területén: elősegíti a bizalomépítést, az új ügyfelek bevonzását, valamint az üzletkötés, eladás helyszíne is lehet. A tudatosan működő vállalkozások ezt felismerve egyre gyakrabban kérik ezek létrehozásához külső szakértő segítségét, a fent említettek megalkotására irányuló igény tehát növekvő tendenciát mutat napjainkban.
Olyan induló és meglévő vállalkozásokkal szeretnék a jövőben együtt dolgozni, akiknek fontos az igényes, minőségi, egységes arculat kialakítása és emellett nagy hangsúlyt fektetnek az online megjelenésre.